Open/Close Menu Fotograf de nunta

Buna ziua
Va multumesc pentru vizita pe site-ul meu.

Marin Popescu Wedding Photography reprezinta pasiunea pentru fotografie, dorinta de a ilustra povestea acelor frumoase momente ale unei zile unice si pline de emotii pozitive. Marin Popescu Wedding Photography reprezinta si un partener de incredere, prin implicarea si daruirea noastra vom crea o imagine unica nuntii voastre, exact asa cum v-o imaginati. Marin Popescu Wedding Photography mai reprezinta si placerea de a lucra cu oamenii, de a relationa si a te bucura alaturi de ei in aceste momente frumoase din viata lor.

Consider ca in fiecare fotografie dincolo de vizual exista emotii. Emotii care daca sunt bine transmise te fac sa te simti pentru o clipa acolo in mijlocul evenimentelor. O fotografie reusita este aceea care te face sa retraiesti acea clipa oricat de mult timp va trece de la realizarea ei. Ca fotograf de evenimente, nu există satisfacție mai mare decât aceea de a citi bucuria din sufletul mirilor sau a proaspeților părinți, când revăd fotografiile și retrăiesc acele momente magice.

Ca stil fotografic imi place sa mentin un echilibru intre fotojurnalism si fotografie regizata, pentru ca la un astfel de eveniment conteaza foarte mult atat surprinderea instantaneelor, a oamenilor, a bucuriei si emotiei pe care o traiesc in acea zi, cat si arta de a creea o imagine unica artistica a evenimentului.

„Fotografia este un mod de a simti, de a atinge, de a iubi. Ceea ce ai surprins pe film este pentru totdeauna. Fotografia iti va aminti lucrurile mici, mult timp dupa ce le vei fi uitat deja.

Aaron Siskind „

Marin Popescu Wedding Photography

Marin Popescu Wedding Photography