Care este raspunsul corect la intrebarea “ Ce faci a doua zi dimineata imediat dupa ce se termina nunta? ”
Probabil ca cei mai multi ar raspunde “ Am sa dorm de am sa rup patul. ” Un raspuns logic dupa o zi in care te trezesti dimineata, alergi toata ziua de colo-colo, o zi incarcata de atatea emotii si o noapte de petrecere alaturi de cei dragi.
Ei, nu e intotdeauna chiar asa. Am fost in urma cu cateva zile la nunta unor foarte buni prieteni. A fost o nunta superba unde ne-am simtit foarte bine si ne-am bucurat alaturi de ei. Dar Marian si Marina aveau alte planuri si au avut curajul sa inlocuiasca “sedinta de somn” de dupa nunta cu o sedinta foto Trash the Dress.
Asa ca, zis si facut, de la restaurant ne-am urcat in masina si in loc de drumul spre casa am apucat drumul spre mare. A fost o zi foarte frumoasa, ne-am plimbat, am facut fotografii iar ciorba de potroace a fost o ciorba proaspata de peste intr-o cherhana pe malul marii.
Ce sa mai, multumim Marinei si lui Marian pentru aceasta zi frumoasa pe care am petrecut-o alaturi de ei. Cum s-a derulat sedinta foto si cum arata rochia dupa … in episodul urmator…
Marina & Marian
TTD pe malul marii
TTD

Marin Popescu Wedding Photography